Tietoa meistä ja kennelistämme / about us


Hei!

Nimeni on Henna Hurula. Asumme perheemme ja koiriemme kanssa Turussa.

Meillä koirat on perheen jäseniä ja elämäntapa.

Olen allekirjoittanut kasvattajasitoumuksen ja näin ollen noudatan kennelliiton ohjeita sekä sääntöjä kasvatustyössäni. Jalostuskoiramme ovat aina terveystarkastettuja ja DNA testattuja

Olemme myös aktiivisia koiranäyttely harrastajia. Koiranäyttelyt ovat minulle rakas harrastus jossa tapaa myös muita näyttelyharrastajia, saa uusia ystäviä ja aina oppii jotain uutta myös rodusta. Kasvatustyössäni ei ole tarkoitus kasvattaa pelkästään näyttelykoiria vaan aina ensisijaisesti rakkaita perheenjäseniä, jotka meiltä lähtiessään omaavat terveen itsetunnon ja ovat ihmisrakkaita kuten rodun kuuluukin olla.

– Pennut osallistuvat aina  kehityksen mukaan perheen ja koiriemme yhteiselämään. Saavat paljon eri virikkeitä ja sosiaalistetaan hyvin.
– Pennut punnitaan päivittäin ja seuraan jokaisen kehitystä syntymästä lähtien, sekä totutellaan myös turkin harjaamiseen ja kiinteään ruokaan koiran murojen lisäksi.
– En vaadi uusia koiranomistajia innostumaan koiranäyttelyistä mutta haluan jokaisen koiran ostajan osallistumaan (säännöllisiin) terveystarkastuksiin.
Näin me yhteistyöllä kasvattien kanssa pystymme jatkossakin kasvattamaan terveitä ja rodunomaisia koiria.

Pennun hintaan sisältyy:
-rekisteritodistus
-mikrosiru
-lääkärintodistus
-suullisena ja kirjallisena hoito-ohjeet
-penturuokaa mitä on tottunut syömään (PENTUPAKETTI)


sekä koiran koko elämän kestävä jatko-opastus ongelmatilanteissa.